קטגוריה: חדשות כפר סבא

חזקים בעורף, מנצחים בחזית

חברות, מעסיקים ומתנדבים התגייסו ונענו לפנייתו של ראש העיר רפי סער לסייע ולתמוך בחיילים ובתושבים מפונים בעיר

מפגש עם חברות, מעסיקים ומתנדבים

(צילום: עיריית כפר סבא)

ערב מרגש במיוחד התקיים השבוע בחמ״ל ההתנדבות המרכזי שפתחה העירייה בקריית ספיר עם תחילת המלחמה - מרכז בו נאסף ומשונע ציוד רב לחיילים, לכוחות הביטחון ולתושבים מפונים מהדרום ומהצפון - המתארחים בעיר.

במסגרת הערב, נענו חברות רבות, מעסיקים ומתנדבים לפנייתו של ראש העיר רפי סער, להגיע לערב עדכון בנושא המצב הביטחוני, ההיערכות העירונית והצגת את האפשרויות להמשך מתן סיוע ותמיכה בחיילים ותושבי הדרום והצפון באמצעות החמ"ל וקרן הסיוע לנזקקים של כפר סבא, כאשר לקיום הערב חברו גם ארגון המתנדבים העירוני בראשותו של מאיר אהרוני, נציג פיקוד העורף, מינהל קהילה וחברה שמפעיל את החמ"ל המרכזי, החברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא, אגף שירותים חברתיים-קהילתיים, קרן הסיוע בראשותו של אבי יבין-קלוגר ועוד.

ראש העיר, רפי סער: "מאז פרצה המלחמה אנו מקיימים, יחד עם אלפי מתנדבות ומתנדבים, מערך נרחב של מתן מענים מגוונים לכל הקהילה הכפר-סבאית, לחיילנו ולמאות התושבים המפונים המתארחים בכפר סבא. התרגשתי לראות את ההיענות הגדולה של החברות והעסקים המקומיים ליוזמה ואני רוצה להודות לכל מי שנרתם לקיום המפגש ולכל מי שנתרם לפעילות ההתנדבותית. במיוחד בימים אלה, עם תחילת החורף, כפר סבא תמשיך לעשות את כל הנדרש עבור המאמץ המלחמתי בחזית ובעורף, ואנו נקיים מפגשים נוספים בעתיד במידת הצורך".