קטגוריה: חדשות כפר סבא

מיזם מתפלפלים לאנשים מיוחדים

בתאריך 12/7 אגף צעירים של עיריית כפר סבא יקיים פעם נוספת את מיזם ״מתפלפלים״ והפעם לאנשים עם מוגבלויות.

מודעה גרפית מנגישים זוגיות מיזם מתפלפלים למציאת זוגיות לאנשים מיוחדים

מיזם ״מתפלפלים״ לצעירות וצעירים מכפר סבא, ביוזמת מרכז הצעירים של עיריית כפר סבא, זוכה להצלחה, שבעקבותיה יתקיים מפגש נוסף לצעירים עם מוגבלות. המפגש המיוחד נוצר בעקבות פנייתה של תושבת למרכז, בעקבות פרסום המיזם, שהציעה ליזום מפגש זהה לאנשים עם מוגבלויות. הרעיון נוצר בעקבות הדאגה לבן משפחתה עם מוגבלות, שמתקשה במציאת זוגיות.
"אנשים עם מוגבלויות מתקשים למצוא זוגיות במיוחד מחוסר הפלטפורמות שקיימות״, היא אומרת. ״דרך מיזם זה הם יכולים להכיר בביטחון אנשים מסביבת אזור מגוריהם, מבלי הצורך להתנייד למרחקים או להתקשות עם אפליקציות ממוחשבות. מאוד התרגשתי מההיענות של עיריית כפר סבא לבקשתי ואני שמחה שהם נענים לבקשות התושבים ומקיימים ערב מסוג זה".

מיזם ״מתפלפלים״ הוא פלטפורמה ייחודית למציאת זוגיות. את ערב ההיכרויות מנחה מרינה אהרונוב, מייסדת ״מתפלפלים״, שנענתה בחיוב להנחיית הערב גם לאנשים עם מוגבלות בתפקוד גבוה בגיל 25-35. הערב יתקיים כאמור בתאריך 12/7/22 בשעה 20:30 במרכז הצעירים בכפר סבא, הנמצא בחצר השוק - מתחם עסקים ובילוי במרכז העיר.
למעבר להרשמה לערב היכרויות ב-12/07

להסדרי נגישות פרטניים יש לפנות למרכז צעירים, בטלפון 09-7640720 או במייל tzeirim@ksaba.co.il