קטגוריה: חדשות כפר סבא

מתגברים את פעילות השיטור העירוני ואגף הביטחון בעיר החל מה-1 ביולי

ראש העיר רפי סער עם צוות השיטור העירוני

תושבות ותושבים יקרים,

כמדי קיץ, עם פתיחת החופש הגדול, מתגברת עיריית כפר סבא את סיורי השיטור העירוני ואגף הביטחון העירוני ברחבי העיר, תוך מתן דגש על טיפול באירועי הקמת רעש, ונדליזם, שכרות וכדומה, במרחבים הציבוריים – וזאת בהתאם לחוק העזר העירוני.

בהתאם לכך, תתוגבר פעילות השיטור העירוני ופעילות צוותי הסיור של אגף הביטחון העירוני החל מיום שישי, 01/07/2022 – בשטחי הפארקים, הגינות הציבוריות וברחובות העיר.
כמו כן, תתוגבר פעילות מדריכי המוגנות, סיירת הורים ומדריכי קידום נוער בשעות הלילה לאורך חופשת הקיץ, ואנו מזמינים את בנות ובני הנוער בעיר להצטרף לפעילויות הרבות במרכזי הנוער ובמרכזים הקהילתיים ברחבי העיר.

אכיפת השיטור העירוני כוללת:

1. הקמות רעש בגינות ציבוריות - החל מהשעה 23:00 בלילה, כל רעש חריג ייאכף. גובה הקנס המושת, לרבות על בנות ובני נוער - 475-730 שקל.
  2. ונדליזם והשחתת רכוש - גובה הקנס המושת, לרבות על בנות ובני נוער - 475-730 שקל.
  3. לתשומת לבכם/ן: חל איסור מוחלט על קטינים לשהות במרחב הציבורי עם אלכוהול - בכל שעות היום.
  4. עישון – אך ורק במקומות המותרים בחוק.
  5. השלכת פסולת – יש לשמור על אזור סביבה נקי. גובה הקנס בגין השלכת פסולת שלא כחוק - 475-730 שקל (לרבות על בנות ובני נוער).

אנו קוראים לכם/ן, לבניכם/ן ובנותיכם/ן לשמור על הוראות החוק, על הסדר הציבורי ועל סביבה נקייה, לכבד את שעות המנוחה של התושבות והתושבים ולהישמע להוראות השיטור העירוני – למען איכות החיים של כולנו.

שלכם/ן,
עיריית כפר סבא