קטגוריה: חדשות כפר סבא

חג החנוכה מאיר את כפר סבא

חנוכה 2020 בכפר סבא (צילום: עיריית כפר סבא)

כפר סבא חוגגת את חג החנוכה בשלל אירועים, פעילויות, סדנאות ומופעים לכל המשפחה. האירועים בתכלול אגף קהילה וחברה, ממשיכים את מסורת חג האורות שישטוף את רחבי העיר בתכנים מהנים ומעשירים.

רפי סער, ראש העיר: "אני שמח להזמין את תושבי כפר סבא לחגוג אתנו את חג החנוכה בשלל פעילויות ואירועים לכל המשפחה. גם כעת נמשיך ליהנות משגרת חיים גדושה בתכנים מהנים וקהילתיים במרחבים הפתוחים, תוך שמירה על רמת תחלואה נמוכה. אני מאחל לכולם חג חנוכה שמח".

פסטיבל האורות

חגיגה מתמשכת לכל המשפחה במדרחוב ירושלים תיערך בימים ב' ו-ג' (29-30.11) בין השעות 17:00-21:00. האירוע אשר ייערך במעמד ראש העיר רפי סער יכלול מיצגי אור מרהיבים, דמויות שטח מוארות, מופעי אש, לדים ובועות סבון, איורי פנים וגוף זוהרים, מסיבת אוזניות ועוד. הכניסה חופשית ובכפוף להנחיות משרד הבריאות. בהובלת מחלקת אירועים – אגף קהילה.

חנוכה 2020 בכפר סבא (צילום: עיריית כפר סבא)

חנוכה לנוער

מגוון פעילויות חנוכה ללא עלות לבני נוער בשיתוף מרכזי הנוער העירוניים: מסיבת חנוכה במרכזי הנוער, הפנינג במרכז הנוער קפלן, סדנאות במרכז הנוער הדתי, הדלקת נרות, סדנת הכנת סופגניות, סדנת טיק טוק במרכז הנוער העירוני, במה פתוחה לנוער במרכז המוזיקה העירוני לנוער ועוד.

חנוכה לילדים

אירועי חנוכה לילדים ללא עלות במרכזים הקהילתיים:  1.12 בשעה 16:30 במרכז קהילה עציון; 2.12 16:30 מרכז קהילתי לזרוס; 2.12 11:00 במרכז קהילתי בית אברהם, 3.12 בשעה 09:30 מופע מוזיקלי לגיל הרך ברחבת העירייה ויצמן 135. בנוסף, שלל סדנאות יצירה ברוח החג ייערכו במוזיאון כפר סבא; אירועים במרכזים הקהילתיים, בארט קיימא, סדנת עששיות במרכז הקהילתי אלי כהן, ועוד.

חנוכה בגינות הציבוריות

אירועי הדלקת נרות קהילתיים בגינות הציבוריות ייערכו החל מה-28.11 ועד ה-5.12 ברחבי העיר בשעה 17:00. האירועים בשיתוף האגף לתרבות יהודית, ייערכו בין היתר, בשכונת אלרם, גן הזיכרון, שכונה הירוקה 60, סביוני הכפר, גן הבנים בשכונת יוספטל ועוד.

חנוכה לוותיקים

2.12 יום חמישי בשעה 19:30 יתקיים ערב שירה בציבור עם "בובי זמר" והדלקת נרות חגיגית לאזרחיות ואזרחים הוותיקים בהובלת מנהלת הגימלאים באגף קהילה. ברחבת היכל התרבות הכניסה חופשית.

קייטנות

לצד קייטנות בית הספר של החגים אשר יתקיימו ב-19 בתי ספר יסודיים בעיר, מפעילה העירייה שורה של קייטנות חנוכה החל מה-30.11 ועד ה-6.12. כך למשל: הרפתק-אור-לוגיה במוזיאון כפר סבא; הפנינג חנוכה בכדורגל; "מפעל המיחזור" מגיע לעיר בפארק העירוני; "ויהי אור" אמנות בבית ארט קיימא.

לצפייה בחוברת אירועי חנוכה

לצפיה בעותק נגיש להורדה (pdf)

עדכונים גם בלוח האירועים

מדליקים נר חנוכה יחד (צילום: עיריית כפר סבא)