קטגוריה: חדשות כפר סבא

כפר סבא כולה מתאבלת על לכתו של יצחק ולד ז״ל, ראש עיריית כפר סבא לשעבר

יצחק ולד

כפר סבא כולה מתאבלת על לכתו של יצחק ולד ז״ל, ראש עיריית כפר סבא לשעבר. ולד כיהן בין השנים 1982 ועד 2003 והיה בין ראשי הערים המוערכים והאהובים בעיר.

רפי סער, ראש העיר כפר סבא: ״בצער רב ובכאב גדול התבשרתי בשעה האחרונה על מותו של האיש שכה אהבתי, ראש העיר לשעבר יצחק ולד, שנפטר הבוקר ממחלת הקורונה הארורה. יצחק היקר ליווה אותי מתחילת דרכי בעיריית כפר סבא, והיה לי ולרבים מתושבי העיר כדמות אב. יצחק הותיר אחריו מורשת מפוארת בבניית העיר והקניית ערכים והמשיך לדאוג לעיר היקרה לו כל כך יום יום, עד ליומו האחרון.

״אני משתתף בצערם של ורדה ותומר היקרים ויתר בני המשפחה האהובה, ושולח להם את תנחומיי הכנים. העיר כפר סבא בוכה ואבלה, תהיי נשמתו צרורה בצרור החיים״.

הלווייתו של יצחק ולד ז"ל תתקיים היום, ראשון 19.09.2021, בשעה 17:00 בבית העלמין נורדאו בעיר.
ניתן להגיע לבית העלמין בדרכים הבאות:

• מרחוב תל חי לכיוון רחוב רופין ואז לרחוב נורדאו
  • מכיוון הוד השרון (מתחת לגשר)
  • מכיוון צומת ויצמן/הראשונים

מודעת אבל יצחק ולד ז"ל