קטגוריה: חדשות כפר סבא

כפר סבא אומרת תודה לצוות האפידמיולוגי של העיר

ראש העיר עם צוות החקירות האפידמיולוגיות העירוני

עיריית כפר סבא אומרת תודה לצוות החקירות האפידמיולוגיות העירוני- מעיין, יעל, מיכל, אורלי, דנה, מתי, לינה, אורלי ובר.

בשבוע שעבר נתבשרנו כי המאבק בנגיף הקורונה צלח ולראשונה מזה למעלה משנה- לא היו חולי קורונה בעיר! הודות להתנהלות אחראית של התושבים והודות לעבודה המקצועית של גורמי המקצוע העירוניים, אנו יכולים לחזור לשגרה, ללמוד בכיתות ולא בזום, לחגוג, לחבק את בני המשפחה.

חיכינו לרגע הזה בקוצר רוח, לאחר שנה קשה מאוד שדרשה מאיתנו מחיר בריאותי, נפשי וחברתי.
אבל עכשיו , כשכפר סבא ירוקה, אנחנו יכולים לנשום לרווחה.
וזה בדיוק הזמן לומר תודה ולהוקיר את עבודתם החשובה של צוות החקירות האפידמיולוגיות העירוני, אשר סייעו בהורדת שיעורי התחלואה בעיר ועבדו מתוך מסירות ושליחות אמיתית למען תושבות ותושבי העיר.

באירוע הוקרה שנערך היום לכבודם השתתפו ראש העיר רפי סער, סגן ראש העיר דני הרוש, מנכ"ל העירייה יובל בודניצקי, מנהלי אגפים ועובדי עירייה.

תודה לחברי הצוות ויישר כוח לכל מי שלקח חלק במאבק נגד נגיף הקורונה!