קטגוריה: חדשות כפר סבא

מלגת נשים ע”ש שלי עמרמי ז”ל לשנת תשפ”א

הוריה של שלי עמרמי ז“ל מתכבדים להציע מלגה על סך 5,000 ₪ עבור צעירות תושבות העיר כפר סבא. המלגה תינתן בתמורה לביצוע 80 שעות מעורבות חברתית בתחום המגדר בקהילה.

שלי עמרמי אשת אשכולות רבת פעלים, נינתו של ראש הוועד הראשון של כפר סבא, ברוך עמרמי. שלי תרמה תרומה משמעותית לקהילה ולעיר. זה התחיל עוד בהיותה נערה שהצטרפה לסבא וסבתא, אליעזר ויעל עמרמי ז“ל, עת שהתנדבו יחדיו בטרמפיאדה לחיילים, והמשיך כמתנדבת למתן שיעורי עזר לילדים ממשפחות נזקקות.

שלי נבחרה למועצת העיר בשנת 2008 , כיהנה גם כיו“ר מועצת הנשים של כפר סבא והביאה עמה שינוי מהפכני במועצת הנשים בעיר. כמעט ולא הייתה פעילות ציבורית ששלי לא הייתה שותפה לה. "שלי ללא הפסקה", כינו אותה אנשי העשייה החברתית שפועלים בעיר.

כחברת מועצת העיר, פעלה שלי למען קידום נערות ונשים בעיר וליצירת גשרים בין אוכלוסיות שונות. היא הייתה חברה בלא פחות משמונה ועדות עירוניות, ביניהן: ועדת החינוך, ועדת איכות הסביבה, ועדת הביקורת, הוועדה לקידום מעמד הילד ועוד. כיו“ר מועצת נשים הובילה בגאון את המועצה להישגים  הראויים לכל שבח וגייסה תקציבים לטובת תוכניות רבות להעצמת נשים, ביניהן: אם לדרך, תוכנית לחנוך מגדרי - שפועלת בכל הגילים החל מהגנים ועד בתי הספר, העצמת הורים, תוכנית בנות מצווה, פרוייקט נמ“ש - נערות מובילות שינוי ועוד.

בשלהי 2016 נבחרה לכהן כיו“ר הנהגת ההורים העירונית. שלי לא הפסיקה לבנות, ליצור, לסחוף ולעורר השראה בנועם ההליכות שאפיין אותה, והותירה אחריה מורשת של עשייה והתנדבות.

קריטריונים לקבלת המלגה:

1. תושבת כפר-סבא
  2. במהלך לימודי התואר הראשון או לקראת/במהלך התואר השני
  3. גילאי 21-40
  4. הצטיינות בלימודים - יתרון
  5. רקע התנדבותי/ניסיון בהובלת פרויקט חברתי – יתרון
  6. סטודנטית שעומדת בקריטריונים תזומן לראיון אישי לצורך בחינת התאמה למלגה
  7. קבלת המלגה מותנית בביצוע 80 שעות מעורבות חברתית בתחום המגדר בקהילה
  8. הוועדה שומרת לעצמה את הזכות לדון במקרים חריגים

*ההרשמה למלגה הסתיימה*

מועד אחרון להגשת מועמדות: 13.12.2020.

לפרטים נוספים ולהרשמה ניתן לפנות למרכז הצעירים בטל’ 09-7636577.

סמלי מועצת נשים כפר סבא מרכז הנוער ומרכז צעירים