קטגוריה: חדשות כפר סבא

שאטל לים בסופי השבוע

(13/05/21)
עקב המצב הביטחוני, בוטלה פעילות השאטל בשבת הקרובה, 15.5.21.

תושבות ותושבים יקרים,

לאור ההקלות בהגבלות הקורונה, חודשה פעילות השאטל בשבת לחוף הים.

עיריית כפר סבא מפעילה את כפר-סבוס: שאטל חינם לים בסופי שבוע עבור תושבות ותושבי העיר.

השאטל פועל בשבתות בין השעות 08:00-18:00.
שימו לב: הדרך להרצליה ובחזרה החל מהשעה 16:00 היא באמצעות קו 29 של חברת מטרופולין. הדרך לת"א ובחזרה החל מהשעה 18:00 היא באמצעות קו 247 של מטרופולין.

השאטל אוסף נוסעים לאורך מסלול מהיר על צירים ראשיים ונוסע עד לרצועת החוף, במרחק הליכה קרוב ככל האפשר לחוף הים ובהתחשב בכניסות נגישות לחופים.

מספר הקו הוא 729, כאשר הנסיעה בשאטל מתבצעת בהתאם לכל הנחיות ומגבלות משרד הבריאות (כולל עטיית מסכת פה ואף), תוך מתן מענה לתושבים עם מוגבלויות.

חשוב להדגיש, כי העירייה מספקת שירות הסעות בלבד והנסיעה מגיל 13 ומטה מחויבת בליווי מבוגר. כמו כן, הנסיעה על בסיס מקום פנוי וככל שהאוטובוס יהיה מלא, לא תתאפשר העלאת נוסעים נוספים, והכל בהתאם להנחיות משרד הבריאות. האחריות הינה על כל נוסע.

מומלץ להגיע כחמש דקות לפני הזמן המשוער להגעת הקו, כאשר עדכונים נוספים יועברו באמצעות אפליקציית MOOVIT.

נוסעים הנדרשים להסדרת הנגשה פרטנית, מתבקשים לפנות למוקד העירוני עד יום שישי בשעה 10:00.

*יתכנו שינויים במועד הקווים, יש להתעדכן מעת לעת באתר העירוני. לבירורים ולפרטים נוספים ניתן לפנות למוקד העירוני 106 או בוואטסאפ במספר 0503106106, הזמין לשירותכם 24 שעות ביממה.

להלן לוח זמני השאטל:

לוחות זמנים ותחנות השאטל (pdf)

לוחות זמנים ותחנות השאטל (אקסל)

עותק נגיש לאנשים עם מוגבלות ראייה - לוחות זמנים ותחנות השאטל (אקסל)

לוח זמנים שאטל לים

מפת השאטל וקווים מקשרים:

מצורפת מפה שמתארת את פריסת תחנות האוטובוס. התחנות המופיעות במפה מפורטות בקובץ האקסל בדף זה.

מפת כפרסבוס וקווים מקשרים

מפת תחנות העלאה: