הסיפור של אביב
אביב משל נולד בכפר סבא באחד בנובמבר 1995.
בן בכור להוריו ואח לסיון ונעה.
מיום שלמד קרוא וכתוב הייתה אהבתו לכתיבה גדולה מאוד והיא התבטאה בתחנות השונות בחייו. בלימודיו בתיכון "רבין" בחר במגמות מחשבת ישראל וקולנוע, שם הזדמן לו להתבטא ולהציג את רעיונותיו והגיגיו השנונים ומלאי ההומור. את כישרון הכתיבה הביא גם לשירותו הצבאי כלוחם ימי, והיה פעיל מאוד בהוואי הספינה הוא אף נהג לכתוב חמשירי פרידה משעשעים לחבריו עם שחרורם.
באפריל 2019, מיד אחרי שהצביע בבחירות לכנסת, יצא לטיול הגדול אחרי הצבא. הוא טס לפיליפינים יחד עם חברו הטוב עמית. אביב ראה בטיול הזדמנות להשראה וכתיבה והשתוקק לחוויות חדשות, לפרוץ גבולות ולהתנסות. לאחר כחודש וחצי סיים עמית את מסעו ושב ארצה ואביב המשיך לבאלי, אינדונזיה שם טייל כשלושה שבועות.
החיפושים אחר אביב
ב-17/06/2019 שכר אביב גלשן סאפ ויצא לים, זרימה אימתנית ורוחות חזקות סחפו אותו לעומק האוקיאנוס ההודי.
הידיעה על היעדרו הגיעה אל המשפחה כעבור יומיים מהקונסוליה האמריקאית. מיד עם קבלת ההודעה יצאה משלחת חילוץ והצלה מהארץ לחיפוש אחריו , בתקווה למצוא אותו ולהחזירו בחיים. אל המשלחת התלווה ירדן, אביו של אביב.החיפושים נערכו מהאוויר, בים וביבשה, לעתים בתנאים קשים והתבצעו בעזרת מסוקים, רחפנים וספינות.
הימים חלפו ואביב לא נמצא, גם לא הסאפ וכספי הביטוח לחיפושים עמדו להגמר, בני המשפחה והחברים לא איבדו תקווה והחליטו להמשיך בחיפושים באופן פרטי. הדבר אילץ את ההורים למשכן את ביתם ולצאת למסע גיוס המונים. המסע כלל גם מופע סטנדאפ, ברוח ההומור שאפיינה את אביב. המופע נערך בחסות עיריית כפר סבא,והשתתפו בו סטנדפיסטים מהשורה הראשונה שהופיעו בהתנדבות.
בתום חודש של חיפושים שלא הניבו דבר, הוחלט בצער רב להפסיקם. כעבור חודשיים בספטמבר 2019, הכירה הרבנות הראשית באביב כמי שמקום קבורתו אינו נודע ומשפחתו וחבריו ישבו עליו שבעה כמנהג ישראל.
מנציחים וזוכרים
בין היצירות הרבות שהותיר אביב אחריו נמצא סיפור מקסים שהוא כתב בחרוזים כשהיה בן 16 בלבד. הוא קרא לסיפור "תכף נשוב" ובו הוא מספר באופן אירוני על ממלכת החפצים שהולכים לאיבוד.
במלאת שנה להעדרו, החליטה המשפחה להגשים את חלומו של אביב לקבל הכרה ככותב ויוצר והוציאה לאור את הספר. ההכנסות ממכירתו מיועדות לקרן מלגה ללימודי קולנוע בתיכון "רבין" שבו למד.
כמו כן, הוציאה המשפחה לאור ספר שירים של אביב, בו נאספו מרבית השירים שכתב. הספר נקרא "אוהבים עד הירח וחזרה". כיתוב זה היה מודפס על כרית שקנה במתנה לאימו כשעבד בעגלות בארה״ב. אביב כתב המון טקסטים שנונים ומצחיקים, מרגשים ובועטים, הוא גם למד בקורס כתיבת פורמטים לתוכניות ריאליטי של ׳קשת׳ וחלם שביום מן הימים יכתוב לתוכניות סאטירה כמו "היהודים באים " ו"ארץ נהדרת". הוא גם השתתף וזכה בתחרויות טריוויה ואף הגה מספר רעיונות משעשעים לתוכניות טלוויזיה.
בפברואר 2020 הלחין וביצע המוסיקאי אלון אמאנו קמפינו, קרוב משפחה של אביב, שיר שכתב אביב "יצאתי מזה".
למעבר להאזנה לשיר "יצאתי מזה"
ביוני 2020 הלחין וביצע הזמר והיוצר יואל שמש , שיר נוסף שכתב אביב בשם ׳קשת׳.
למעבר להאזנה לשיר "קשת"
באפריל 2022 התקיים טקס חנוכת שביל ההשראה ע"ש אביב משל בפארק
למעבר לצפייה בטקס
(הסרטון צולם, הופק ונערך על ידי המשפחה)
למעבר להאזנה לשיר "תכף נשוב" באפליקציית spotify
שביל גפנים זה הממוקם בלב הבוסתן של הפארק העירוני, מוקדש לאביב כמקום פורה ונעים המזמין אליו כל אחד ואחת לנוח, לחשוב ולדמיין, על כן בחרנו לקרוא לו ״שביל ההשראה".