מחדשים את רחוב ויצמן

תושבות ותושבים יקרים,
עיריית כפר סבא, באמצעות החברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא, ממשיכה בפיתוח ובחידוש כלל המרחבים הציבוריים ברחבי העיר. במסגרת זו, החל מיום שלישי, 24/1/2023, יחלו עבודות לחידוש רחוב ויצמן, במקטע שבין רחובות ירושלים-טשרניחובסקי.
העבודות תבוצענה במקטעים, על מנת לאפשר תנועה ברחוב, החל מהשעה 22:00 בכל ערב ועד השעה 5:00 בבוקר שלמחרת.

הסדרי תנועה ועבודה:

• בימים שלישי-רביעי, 24-25/1: בשל עבודות קרצוף, יצומצמו נתיבי הנסיעה במקטע שבין הרחובות טשרניחובסקי-כצנלסון. לא תתאפשר חניה ברחוב ויצמן במקטע הרחובות הנ"ל, בשני הכיוונים.
  • בימים רביעי-חמישי, 25-26/1: יבוצעו עבודות קרצוף ברחוב ויצמן, במקטע שבין הרחובות כצנלסון/סוקולוב-ירושלים. לא תתאפשר חניה ברחוב במקטע הרחובות הנ"ל, בשני הכיוונים.
  • בימים ראשון-חמישי, 29/1-2/2: תבוצענה עבודות קרצוף וריבוד הכביש לאורך כל קטעי העבודות, שיכללו חסימות תנועה לסירוגין. לא תתאפשר חניה לאורך המקטע.

לתשומת לבכם: בעת חסימות תנועה תתאפשר כניסה לדיירי האזור בליווי פקחי תנועה. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא להעמיד את רכבכם לאורך ציר העבודות, בהתאם למקטעי העבודה, החל מיום שלישי 24/1 בשעה 16:00. רכבים שלא יפונו, יגררו למקום סמוך, על מנת לאפשר את ביצוע העבודות וניתן לקבל מידע על מקום הימצאם במוקד העירוני.

אנא הישמעו להוראות השילוט ולהכוונת הפקחים במקום.
*יתכנו שינויים בלוחות הזמנים בהתאם לתנאי מזג האוויר.

אנו נמצאים עבורכם ובשבילכם וניתן לפנות בכל שאלה ולהסדרי נגישות פרטניים למוקד העירוני 106 או בוואטסאפ: 050-3106106.

בברכה,
עיריית כפר סבא