כפר סבא פלוס תמונה נושאית אשה ותיקה מסמנת צורת לב עם הידיים

תושבות ותושבים ותיקים יקרים,

ריכזנו לנוחותכם שלל פעילויות מקוונות לחודש מרץ לשבוע הקרוב.
תכנים מרתקים, מופעים מרגשים ופעילות גופנית לשמירה על בריאות הגוף והנפש – והכל במיוחד עבורכם. כולנו כאן איתכם, ולצידכם!

"נעים בשלישי": פעילות גופנית באוויר הפתוח ברחבת בית ספיר, מטעם רשות הספורט העירונית

בכל יום שלישי ובימים נוספים, יתקיימו שלל פעילויות גופניות לגיל השלישי, לשמירה על בריאות הגוף והנפש.
רוב הפעילויות מתחילות בשעה 8:00 ואורכן 45-60 דקות.

הפעילויות המוצעות:

• יוגה עם ענבל גרינברג / יהודית שכטר
  • טאי צ'י עם גליה שגיא
  • הליכה נורדית עם נגה מוסמן / פרדי כהן
  • ריקודי עם עם אייל עוזרי
  • התעמלות בריאותית עם דנה צפניה

להרשמה – צביקה נוימן, 052-3365872.
כלל הפעילויות מחייבות הרשמה, ומתקיימות בהתאם להנחיות התו הסגול. יש להגיע עם מסכות ולעטות אותן על הפנים לאורך כל הפעילות.
לפרטים נוספים לחצו כאן

ותיקים במהלך פעילות גופנית בקרית ספיר בכפר סבא

הרצאות האקדמיה לנטוורקינג מטעם אגף שח"ק

יום ב'  1.3:
יום ג' 2.3:
יום ד'  3.3:
יום ה'  4.3:

הליכה ספורטיבית היסטורית, 3-4 במרץ

הצטרפו אלינו להליכה מודרכת ברחבי העיר כפר סבא, במסלול באורך של כ 3.5 ק"מ, אשר כולל לאורכו 11 מבנים היסטוריים בעיר. ניתן לבחור במסלול הליכה נורדית או מסלול הליכה, המותאמים גם לגמלאים. בכל תחנה יינתן הסבר קצר על ידי מדריך מטעם מוזאון כפר סבא.  בימים רביעי-חמישי, 3-4 במרץ.
לפרטים והרשמה לחצו כאן

הליכה ספורטיבית תמונה נושאית

צועדים ביחד

צעידות משותפות לבנות ובני הגיל השלישי בשיתוף מועדון "ליונס" כפר סבא.
רוצים לצאת לאוויר הפתוח ואין עם מי? הצטרפו לקבוצת "צועדים ביחד", המחברת בין תושבות ותושבי העיר בגיל השלישי, לצעידות משותפות ומהנות באוויר הפתוח. פרויקט "צועדים ביחד" פועל בשיתוף מועדון "ליונס" המקומי, כאשר מתנדבות ומתנדבי המועדון הם "נאמנות ונאמני ההליכה השכונתיים", שידאגו לפעילות הקבוצות, לגיבושן ולבניית מסלולי ההליכה המותאמים לכל קבוצה וקבוצה.

רוצות ורוצים להצטרף? צלצלו למספר: 09-7641109 או כתבו לדוא"ל: Mitnadvim@ksaba.co.il

מחדשים ביחד את הגינה הקהילתית במועדון שכונת עליה!

מוזמנים להצטרף לגינון משותף, של צעירים ואזרחים וותיקים, אשר שותלים ביחד גינה קהילתית במועדון שכונת עליה.
מועד הפעילות ייקבע בהמשך בהתאם להנחיות משרד הבריאות ועמידה בכללי התו הסגול.
להרשמה, כתבו לאנאל סולטן בדוא"ל: AnnaelleS@ksaba.co.il

אזרחיות ואזרחים ותיקים שרוצים לתרום ולהתנדב?

מוזמנות ומוזמנים להתרשם ממגוון מסגרות ההתנדבות בכפר סבא באתר שלנו: https://hitnadvut.kfar-saba.muni.il

לפרטים נוספים ניתן לפנות גם בדוא"ל: Mitnadvim@ksaba.co.il או במספר 09-7641109.
מרינה שיפרין, מנהלת מדור התנדבות עירוני.

מאחלים לכולן ולכולם הרבה הנאה ובריאות איתנה!
שלכם ושלכן, עיריית כפר סבא

ותיקים במהלך פעילות גופנית בקרית ספיר בכפר סבא

מתי?

ביום רביעי, ה-03 במרץ 2021