כפר סבא פלוס תמונה נושאית אישה וגבר מחייכים

תושבות ותושבים ותיקים יקרים,

ריכזנו לנוחותכם שלל פעילויות לשבוע הקרוב.
תכנים מרתקים, מופעים מרגשים ופעילות גופנית לשמירה על בריאות הגוף והנפש – והכל במיוחד עבורכם. כולנו כאן איתכם, ולצידכם!

לראשונה בישראל: עיריית כפר סבא הקימה מוזאון שואה וירטואלי לתושביה

לקראת יום הזיכרון לשואה ולגבורה, משיקה עיריית כפר סבא את מוזאון השואה הווירטואלי הראשון מסוגו בישראל, להנצחת סיפוריהם של שורדות ושורדי שואה תושבי העיר.
לפרטים נוספים לחצו כאן | לאתר מוזאון השואה

מפגש לקראת יום הזיכרון לשואה ולגבורה–תשפ"א

המפגש יתקיים במרכז היום בתל חי 4, ביום שלישי 6.4.2021 בין השעות 16:00 – 17:30.
נושא המפגש:  60 שנה למשפט אייכמן, מרצה: פרופ' חנה יבלונקא. המפגש יועבר  בשידור חי בפייסבוק: "סביון- העמותה למען האזרח הותיק כ"ס" וגם  בפייסבוק "גמלאי כפר סבא".  מוזמנים לצפות!

"נעים בשלישי": פעילות גופנית באוויר הפתוח ברחבת בית ספיר, מטעם רשות הספורט העירונית

בכל יום שלישי ובימים נוספים, יתקיימו שלל פעילויות גופניות לגיל השלישי, לשמירה על בריאות הגוף והנפש. רוב הפעילויות מתחילות בשעה 8:00 ואורכן 45-60 דקות.

הפעילויות הקרובות לחודש אפריל:

• יוגה ,טאי צ'י, הליכה נורדית וריקודי עם – ימי שלישי בשעה 08:00 ברחבת בית ספיר
    בתאריכים: 6.4, 13.4, 20.4, 27.4

• ריקודי עם - ימי חמישי בשעה 08:00 ברחבת בית ספיר
    בתאריכים: 22.4, 29.4

• יוגה בפארק - ימי שישי בשעה 08:00
    בתאריכים: 9.4, 16.4, 23.4, 30.4
    ביום שישי 16.4 - יוגה באווירת יום העצמאות כחול לבן.

• הליכה בשייפארק - ימי שני בשעה 17:30 בפארק 80
    בתאריכים: 12.4, 19.4, 26.4

להרשמה – צביקה נוימן, 052-3365872.
כלל הפעילויות מחייבות הרשמה, ומתקיימות בהתאם להנחיות התו הסגול. יש להגיע עם מסכות ולעטות אותן על הפנים לאורך כל הפעילות.
לפרטים נוספים לחצו כאן

ותיקים במהלך פעילות גופנית בקרית ספיר בכפר סבא

הרצאות האקדמיה לנטוורקינג מטעם אגף שח"ק

להלן תכנית ההרצאות לשבוע הקרוב. ניתן להצטרף להרצאות בשעה 21:00 באמצעות קבוצת וואטסאפ שקטה, בה יפורסם הקישור.

יום ה' 08.04:
  • 10:30 –  איך להפסיק להרגיש אשמה - נדבר על הדרך שבה נולדת תחושת אשמה ואיך להתמודד טוב יותר עם ביקורת מהסביבה שלנו. מרצה: אלה בנק ישראל.
    להשתתפות במפגש זום

• 17:00 –  איך להפטר מאכילה רגשית ומשומן בטני לתמיד - ההרצאה תעניק לכם כלים לניהול יחסים בריאים עם אכילה רגשית כדי להוריד שומן בטני שמקצר  את החיים. מרצה:  אנה מרמילב.
    להשתתפות במפגש זום

• 17:40 – יום הזיכרון הכללי, האישי והשפעותיו על הבחירות בחיים - תעסוק בהשפעות ימי הזכרון הלאומיים והפרטיים על הבחירות האישיות שלנו גם בקריירה. מרצה : יעל פריאל.
    להשתתפות במפגש זום

• 21:00 –  אבא שלי – סיפור השואה החיים והנצחה - סיפור הנדודים של אבי ברחבי אירופה, החיים בארץ וצוואת האופטימיות וההנצחה. מרצה: רונית כרמל.

יום א' 11.04:
  • 10:30 –  ארבע דרכים למצוא את שליחותך בעולם  - מה באנו לעשות בעולם? מה השליחות שלנו? בואו לגלות את התשובה. מרצה: בועז ישק.

להשתתפות במפגש זום

• 17:00 –  כוח ההתמדה - הרצאה פרקטית איך להתמיד בתזונה, בתחביבים, בספורט,  בעבודה או בכל תחום בחיים. מרצה: אלון צדוק.

להשתתפות במפגש זום

• 17:40 – יחסים בין הורים לילדים מבוגרים שהם בעצמם כבר הורים. מרצה: ירון זיו.

להשתתפות במפגש זום

• 21:00 –  אין לי בעיה עם הזיכרון, בעיה שאני שוכח - איך נבנה הזיכרון,  ההשפעות הפוגעות בזיכרון וכיצד ניתן לשמור ולחזק את הזיכרון. מרצה: דלית שלף לייטאו.

יום ב' 12.04:
  • 10:30 –  בא לי – זו לא מילה גסה - לחיות את החיים שאנחנו באמת רוצים , אך פוחדים מהם. מרצה: איריס טוכבנד

להשתתפות במפגש זום

• 17:00 –  איך להתאהב ולהתמיד בפעילות גופנית - בני האדם התפתחו כדי לעשות פעילות גופנית אך ורק משתי סיבות – אם הן נחוצות או אם הן מתגמלות. מרצה: אנה מרמילב.

להשתתפות במפגש זום

• 17:40 – פנטזיות במיניות - לכולנו יש פנטזיות, גם במיניות. בואו נדבר עליהם. מרצה : גליה עמיא.
    להשתתפות במפגש זום

• 21:00 –  לאמן את שריר האושר – מיינדפולנס למימוש עצמי - על הקשר בין תרגול מיינדפולנס והגשמת פוטציאל הקיום שלנו. מרצה: סיגל כהן.

יום ג' 13.04:
  • 10:30 –  השקעות שלא שמעתם עליהם - יש עוד השקעות בעולם חוץ משוק ההון ונדל״ן. בואו לגלות איזה. מרצה: שלמה פרוינד.
    להשתתפות במפגש זום

• 17:00 –  מיומנה של נועה אורבך ז"ל – תובנות לחיים - נועה אורבך ז"ל לא ידעה שיומנה האישי יהפוך לצוואה עבורנו. הרצאה מעוררת השראה. מרצה: יניב אורבך.

להשתתפות במפגש זום

• 17:40 – האמת הנסתרת על היפנוזה - לגלות את הסודות שלא רוצים שהאנשים ידעו על היתרונות העצומים של ההיפנוזה. מרצה: יעקב שקרל.
    להשתתפות במפגש זום

• 21:00 –  הזום של מבצע אנטבה – סא"ל מיל שלמה עובדיה - סיפורו האישי של הנווט הראשי במבצע אנטבה שהוביל את 4 ההרקולסים לשחרור החטופים 4/7/1976. מרצה: שלמה עובדיה.

צועדים ביחד

צעידות משותפות לבנות ובני הגיל השלישי בשיתוף מועדון "ליונס" כפר סבא.
רוצים לצאת לאוויר הפתוח ואין עם מי? הצטרפו לקבוצת "צועדים ביחד", המחברת בין תושבות ותושבי העיר בגיל השלישי, לצעידות משותפות ומהנות באוויר הפתוח. פרויקט "צועדים ביחד" פועל בשיתוף מועדון "ליונס" המקומי, כאשר מתנדבות ומתנדבי המועדון הם "נאמנות ונאמני ההליכה השכונתיים", שידאגו לפעילות הקבוצות, לגיבושן ולבניית מסלולי ההליכה המותאמים לכל קבוצה וקבוצה.

רוצות ורוצים להצטרף? צלצלו למספר: 09-7641109 או כתבו לדוא"ל: Mitnadvim@ksaba.co.il

מחדשים ביחד את הגינה הקהילתית במועדון שכונת עליה!

מוזמנים להצטרף לגינון משותף, של צעירים ואזרחים וותיקים, אשר שותלים ביחד גינה קהילתית במועדון שכונת עליה.
מועד הפעילות ייקבע בהמשך בהתאם להנחיות משרד הבריאות ועמידה בכללי התו הסגול.
להרשמה, כתבו לאנאל סולטן בדוא"ל: AnnaelleS@ksaba.co.il

אזרחיות ואזרחים ותיקים שרוצים לתרום ולהתנדב?

מוזמנות ומוזמנים להתרשם ממגוון מסגרות ההתנדבות בכפר סבא באתר שלנו: https://hitnadvut.kfar-saba.muni.il

לפרטים נוספים ניתן לפנות גם בדוא"ל: Mitnadvim@ksaba.co.il או במספר 09-7641109.
מרינה שיפרין, מנהלת מדור התנדבות עירוני.

מאחלים לכולן ולכולם הרבה הנאה ובריאות איתנה!
שלכם ושלכן, עיריית כפר סבא

ותיקים במהלך פעילות גופנית בקרית ספיר בכפר סבא

מתי?

ביום חמישי, ה-08 באפריל 2021