קטגוריה: חדשות כפר סבא

חוגגים עצמאות בכפר סבא

חוגגים עצמאות באחריות: מיצג אור קולי ברחבת העירייה, שירה בציבור ואווירת חג בגינות העיר.

העירייה תערוך אירועים מצומצמים, על מנת למנוע התקהלויות ותוך דאגה לילדים ולנוער שאינם מחוסנים.

דגלי עצמאות בכפר סבא (צילום עיריית כפר סבא)

עיריית כפר סבא נערכת בימים אלה לקראת חגיגות יום העצמאות ה-73 של מדינת ישראל, שיתקיימו ביום רביעי 14.04, לאחר צאת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה.

חגיגות העצמאות בכפר סבא יכללו השנה מיצגים אור קוליים ברחבת העירייה, שירה בציבור של שירי ארץ ישראל היפה ברחבת הכיכר וגינות שמחות – גינות ציבוריות וקהילתיות מוארות וחגיגיות ברחבי העיר, בהן יהיה ניתן ליהנות מאווירת החג, בהתאם להנחיות התו הסגול ומשרד הבריאות.

עוד קודם לכן יתקיימו בעיר אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה.

האירועים ייפתחו ביום שני בתאריך 12.04, בעצרת הזיכרון המסורתית בשכונת עלייה, בסמוך לאנדרטה בבית לזרוס. העצרת המרכזית תתקיים במעמד ראש העיר ביום שלישי 13.04 בשעה 20:00 ברחבת כיכר העיר, ותכלול מסכת מאת תלמידות ותלמידי תיכון גלילי. בהמשך יתקיים במקום אירוע "שרים זיכרון", כאשר הכניסה לאירועים תהיה בהצגת תו ירוק ולמשפחות שכולות בהתאם לתו הסגול.

למחרת, יום רביעי 14.04 תתקיים צעדת הזיכרון המסורתית מרחבת יד לבנים ועד לגן הזיכרון ובית העלמין הצבאי, שם יתקיים טקס ההתייחדות הממלכתי. כמו כן, בשעה 13:00 תתקיים עצרת לזכר נרצחי פעולות הטרור בסמוך לאנדרטה בבית העלמין נורדאו ובשעות הבוקר תצא הסעה מסודרת מכפר סבא, לנרשמים מראש, להר הרצל.

לפרטים על אירועי ערב יום הזיכרון

לפרטים על אירועי יום הזיכרון ושינויים בהסדרי התנועה

לעדכונים על אירועי העצמאות

חוגגים עצמאות בכפר סבא מודעה גרפית