אגף אחזקה ותפעול
personכתובת למשלוח דואר: רח' ויצמן 135 כפר-סבא ת"ד 25
personשעות פעילות קבלת קהל בתיאום מראש לבעלי תו ירוק בלבד

תושבות ותושבים יקרים,
לקבלת טיפול בנושאים שבאחריות האגף, אנא פנו ישירות למוקד העירוני בטלפון 106 או באמצעות פנייה מקוונת, וזאת לשם קבלת מענה מהיר ומיטבי.

תחומי פעילות אגף אחזקה ותפעול:

מחלקת עבודות ציבוריות
המחלקה עוסקת בטיפול ותיאום כל עבודות הפיתוח המתבצעות בעיר, כולל טיפול ואחזקה של מערכות הניקוז במשך כל השנה, תיאום עבודות חפירה והכנות לוגיסטיות לאירועים בעיר. בנוסף,  מתחזקת המחלקה באופן שוטף כבישים ומדרכות ברחבי העיר. המחלקה מספקת פתרונות מהירים למפגעים מכל הסוגים.
פקס: 7662665
כתובת: רחוב דרך המוביל 7

מחלקת תפעול ותחזוקת מוסדות הציבור
מטפלת בפניות בתחומי אחזקה ואחזקה מונעת, מיזוג אויר, חשמל ומקלטים. וכן בנושאים שוטפים במוסדות חינוך וציבור כגון ניקוי גגות, מעליות, אחזקת מתקני משחק בגני ילדים ובטיחות.

מחלקת חשמל, מאור רחובות וחשמל רמזורים
המחלקה אחראית על אחזקת מאור ברחובות, מעקב ופיקוח על פעילות הרמזורים.

מחלקת רכב
מנהל: אריה בן זאב

פניות הציבור
לכל יחידה בעירייה קיים מענה בתחומי הפעילות המקצועית שבה היא עוסקת.
פניות הציבור מטפלת במגוון רחב של נושאים: בקשה חוזרת , תלונה, נושא שלא טופל או טופל שלא לשביעות רצון הפונה, הצעת ייעול, בירור כללי וכיוצא בזה, אשר לא קיבלו מענה באופן ישיר מול יחידות העירייה השונות.
פניות הציבור אחראים לרכז את הבקשה ולוודא מענה יעיל ומיטבי לכל פניה.
פנו אלינו: pnyottiful@ksaba.co.il